Arról, hogy női bicikli, sokaknak egy csillogós bicaj jelenik meg a lelki szemei előtt, pedig egyáltalán nem erről van szó. A nők és a férfiak alkata igen eltérő. Tehát szükséges, hogy külön a hölgyek testalkatára legyen kivitelezve a női kétkerekű.

Kimondottan hölgyeknek van kitalálva például a Gepida női kerékpár, egyedi, stílusos, nőies kinézettel. Külsőre rövidebb, mint a férfi kerékpárok, alacsonyabb a váz, kisebbek a kerekek és a kormány is másképpen helyezkedik el.

Ezeken a kerékpárokon lehet csomagtartó, ami bevásárlás után megtelik és nem kell a kezünkben cipelni hazáig. A Gepida női kerékpár esztétikus, minden igényt kielégítő termék. Egy ilyennel kényelmesen utazhat oda, ahová éppen a kedve tartja, legyen az a munkahely, iskola vagy a műkörmös.

Külsőre ezek a biciklik egyszerűek, de a tudásukkal sokakat levettek már a lábukról. Kényelmesek, hiba nélkül elvisznek bárhová, tartósak és megbízhatóak. Amennyiben kimondottan ilyen bringára vágyik, akkor a Gepida női kerékpár ideális példány!