Az idegen nyelvek ismerete ma már az élet minden területén nélkülözhetetlenné vált. Vannak olyan dokumentumok, esetleg események, ahol a nyelviskolai tudás már nem elegendő. Ilyen esetekben nyújt segítséget a Bilingua Fordítóiroda Budapest.

A cég magas színvonalon fordít és tolmácsol az Ön által kiválasztott nyelvre, gyorsan és kedvező áron. A hivatalos dokumentumokat, mint az anyakönyvi kivonat, az érettségi bizonyítvány vagy a diploma, pecséttel és záradékkal, magyar szalaggal átfűzve biztosítják, így azokat külföldön is elfogadják. Könyvek, használati utasítások, pénzügyi vagy más szakmai anyagok sem jelentenek kihívást a Bilingua Fordítóiroda Budapest munkatársainak.

Ahogy a weboldalak és honlapok átültetése sem más országok nyelvére. Ráadásul nemcsak a fordítást, de az oldal lokalizációját is elvégzi. A Bilingua Fordítóiroda Budapest nemcsak fordítást, de tolmácsolást és lektorálást is vállal, az angol és német nyelven kívül sok másikon is. Az iroda nem kevesebb, mint 60 nyelven nyújt kiemelkedő minőségű munkát.