Szinte Murphy törvénynek számít, hogy pont amikor a legjobban sietünk, akkor nem indul be az autónk. Amikor ez az akkumulátor miatt történik, akkor szerencsés dolog, ha kéznél van egy bikázó. Mindenkivel megtörténhet, hogy korán reggel beül az autójába, sietne dolgozni, de hiába próbálja, nem tudja azt beindítani. Sok esetben ezért a lemerült akku a bűnös. Ha nincs ilyenkor a csomagtartóban a megfelelő készülék, akkor bizony az ember külső segítségre szorul.

Viszont, ha ott a bikázó, akkor 1 perc alatt beindíthatja a járműt anélkül, hogy körbetelefonálná az ismerősöket. A mindentolcson.hu webáruházban kapható nagyteljesítményű termékhez töltő is jár. Elfér a kesztyűtartóban is, 7500 mAh-s kapacitásával pedig könnyedén feltölti a legtöbb mobiltelefont, tabletet.

A bikázó kábelei mindenféle csatlakozással rendelkeznek, így tölthető vele Android, IOS készülék, de a mini USB eszközöket is rá lehet csatlakoztatni. Fontos tudni, hogy egy gépjármű bebikázásához maximális töltöttségre lesz szükség! Ha pedig szorult helyzetben vagyunk, akkor a gépjármű lemerült akkumulátorára is rá lehet kötni a mellékelt bikázó kábellel.

A bikázó tehát nagyon hasznos és praktikus eszköze minden autótulajdonosnak. Olcsó, hatékony és egészen kicsi helyen elfér. Mint power bank is használható, ami 3-6 hónapig megőrzi a töltést, de ha nem használjuk, érdemes 3 havonta mindig feltölteni. A bikázó alkalmazása egyszerű, gyors, mindössze pár lépést kell követni. Rendelje meg a mindentolcson.hu webshopból minél hamarabb!