Amikor nagyobb családi esemény közeledik, legyen az esküvő, keresztelő, céges rendezvény, vagy éppen egy kedves barát születésnapja, akkor látogasson el az idrinks.hu online webshopunkba! Itt megrendelheti a szükséges összes nedűt, sőt, 20.000 Ft értéktől felfelé az ital házhozszállítás teljesen díjmentes.

Szeszesitalok széles palettája áll rendelkezésére, többek között magyar és külföldi borok, prémiumminőségű pezsgők, különböző gyümölcsből készült pálinkák, hagyományos, valamint prémium sörök, ciderek, de még rengeteg különlegesség is.

Ha az asztalra valamilyen alkoholos édességet is megálmodott, itt azt is megtalálja. A legnépszerűbb italok sorában helyet foglal a Monkey Shoulder whisky, a 20 éves Ararat Nairi brandy, valamint a Legend of Kremlin oroszországi vodka.

Választhat az ital házhozszállítás és a személyes átvétel között, a lehetőség mindkettőre adott. Nincs más dolga, mint kiválasztani a fajtákat, valamint a mennyiséget, kosárba tenni és elküldeni a rendelését, amit a legnagyobb biztonságban szállítunk ki.