Idővel minden háztartásban felgyűlnek olyan tárgyak, amelyekkel előbb-utóbb már nincs mit kezdeni. Nagyon sokszor a lomtalanítás óriási nyűgnek számít, ezért senki sem végzi szívesen. Cégünk olyan fuvarokat vállal, amelyek jelentősen megkönnyítik ezt a feladatot.

Lényegtelen, hogy bútorokról, elektromos gépekről vagy bármilyen más háztartásban használatos tárgyakról van szó, kérése szerint, minden lomtalanítást a megbeszéltek szerint hajtunk végre. Mindezért nem szükséges mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen a cégünknek fizetendő alapdíjon kívül, köbméterenként csupán 2.000 Ft kell fizetnie a hulladéklerakó telepnek.

Munkánkat gyorsan, fennakadások és zajongások nélkül végezzük el, illetve minden nem kívánt tárgyat a kijelölt hulladéklerakóhoz szállítunk. Nézzen körül a környezetében, gyűjtse össze a fölösleges dolgait és ha úgy véli, hogy az eszközeinek már nem veheti sem Ön, sem ismerősei a hasznát, bátran keressen fel minket a lomtalanítás ügyében! Segítségnyújtására bármikor készen állunk!