A szervezetünk körülbelül 25 éves korunkig termel elegendő hialuronátot, de ahogy öregszünk, ennek a szintézise fokozatosan csökkenni kezd. A hiánya pedig különböző módon jelentkezik a szervezetünkben. A hialuronsav kapszula szájon át történő szedése nagy eredményeket mutat az öregedéssel kapcsolatos bőr-, haj-, ízületi, szív- és érrendszeri, valamint szemproblémák megelőzésében vagy kezelésében.

A hialuronsav a testünk mátrixa. Egyfajta molekuláris szivacsként működik, ami a szervezet vízháztartásának egyensúlyban tartásáért felelős. Mint tudjuk, az ember nem élhet víz nélkül. Hialuronát nélkül fáradunk és öregszünk. Az ilyen problémák elkerülése érdekében, érdemes odafigyelni arra, hogy a hiányosságot időben pótoljuk hialuronsav kapszula formájában.

A készítmény elősegíti a bőr mély hidratálását, javítva annak tónusát és feszességét, lassítja a ráncok kialakulását és a bőr öregedését, támogatja az ízületek mobilitását és rugalmasságát, megszünteti a szemszárazságot. A hialuronsav kapszula növeli a külsőleg alkalmazott kozmetikai termékek hatékonyságát is.