Ez az egyik leghatékonyabb eszköz a szennyeződések tisztítására és a bevonatok eltávolítására a kemény anyagokról. A nagy nyomás alatt adagolt szemcsék koptató tulajdonságai segítenek hatékonyan megtisztítani a felületet. De a gépnek a beszerzése nem mindig kifizetődő befektetés, mivel a kemény felületek tisztítása gyakran egyszeri munka. A berendezés ideiglenes használatának egyik legköltséghatékonyabb módja a homokszóró bérlés, de gazdaságilag is megéri.

Szerencsére a speciális berendezések bérlése manapság már szinte mindenkinek elérhető. Az eszköz működési elve nagyon egyszerű. A sűrített levegővel, nagy sebességgel a fúvandó területre kijuttatott finom homokszemcsék hozzájárulnak a sík felületek igazán jó felületkezeléséhez. A homokszóró bérlés különleges megközelítést igényel. Szerencsére a cégünk a berendezés bérlésén kívül biztosítja a munkához szükséges tartozékok teljes készletét. Homokszóró bérlést igényelve, a szállított berendezések tökéletes műszaki állapotára számíthat.

Vizes kárpittisztító gép kölcsönzés a foltok gyors eltávolításáért

Napjainkban egyre népszerűbb a bútorok és szőnyegek professzionális tisztítása. Magának az eljárásnak a népszerűségével párhuzamosan, az ebben a folyamatban használt berendezések iránti kereslet is növekszik. Ha érdekli a vizes kárpittisztító gép kölcsönzés, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van ehhez a munkához. Egy teljes kárpittisztítás, a munka mennyiségétől függően, 1-3 órát vesz igénybe. Ezután további 3-5 óra szárítási időre is szükség van. A professzionális tisztítás több lépést igényel.

Az előkészítő szakasz magába foglalja az előzetes és a felületi tisztítást. A szennyeződések és a poratkák professzionális porszívók segítségével kerülnek eltávolításra az anyag mélyéről. Ezután következik a felületek speciális tisztítószerekkel történő mosása. Az oldatok feloldják a megmaradt szennyeződés részecskéket. Végül az öblítés következik, ami eltávolítja mindazt, amit a tisztítószerek feloldottak, valamint magukat a tisztítószereket is. Professzionális vizes kárpittisztító gép kölcsönzéssel ez nem lesz túl nehéz vagy időigényes;