Amikor már az ízületek és a csontok nem működnek jól, előtörnek a rövid vagy hosszú ideig tartó fájdalmak. Ilyenkor rendszerint a derékfájás gyógyszer kerül megvásárlásra, mert a mindennapos munkában, takarításban az időseknél hirtelen szoktak előtörni ezek a gondok.

Ebben az esetben nagy haszon, ha ott lapul a gyógyszeres fiókban a derékfájás gyógyszer. Webáruházunkban számos ízületi és izomgyulladásra való készítményt talál. A filmtablettákon és kapszulákon túl, nagyon kedveltek a kenőcsök és gélek is, amelyek a lokalizált fájdalmat a felszívódás után gyorsan képesek megszüntetni.

Időseknél nagyon praktikusak, mert nem kínozza meg a gyomrot és a májat, nincsenek mellékhatások. Gélre és kenőcsre azoknak is szükségük lehet, akik a kemikáliák szedését elvből kerülik. A derékfájás gyógyszer is különféle erősségű lehet. Az egyszerű fájdalomhoz már az ibuprofen tartalmú készítmények is elegendőek, a lüktető, sokáig tartó fájdalomra azonban már komolyabb termékre lesz szükség. Reumás fájdalmakra speciális készítményeket javasolunk.