Az igazán férfias fodrászatok iránti érdeklődés hagyománya az Egyesült Királyságban kezdődött. Az első modern létesítmények Londonban kezdték meg a munkájukat luxus kivitelű épületekben és képzett mestereket alkalmazva. Napjainkban, a metroszexuálisok (azok a srácok, akik különös figyelmet fordítanak a megjelenésükre) népszerűsége során, olyan férfiak léptek ki a tömegből, akik odafigyelnek magukra, de ugyanakkor bátrak és szexik is. Mi jól tudjuk, hogy milyen frizurára van ehhez szükségük!

Az A76 barber szalonban kizárólag csak „barber királynők” foglalkoznak a férfiak hajával és szakállával. Igen, egy ápolt szakáll és hajvágás, mint amilyen a fade vagy a quiff is teszi a férfiakat valódivá a nők szemében: erőssé, vonzóvá és ugyanakkor nagyon elegánssá. A szakáll divatja miatt, a borotvával végzett hajnyírás ismét népszerűvé vált, mert szükség van a bajusz és a szakáll megfelelő és időben történő ápolására.

Ma már tudjuk, hogy a profi borbély nem kell kötelezően férfi legyen. Az A76 borbély királynői leszámolnak minden sztereotípiával. Itt a hagyományos munkakapcsolaton kívül barátságok is kötődnek, mert a sok beszélgetés és kommunikáció során közös témák százai merülnek fel. A barbershopban dolgozó lányok a szakma igazi mesterei, akik megállják a helyüket ebben a macsós környezetben. A „barber királynők” speciális képzéseken és oktatásokon vesznek részt, így ha valaki rájuk bízza magát, az biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapja.

A mesterek emlékeznek minden ügyfélre és mindig tudják, hogy melyik frizura vagy szakállforma lesz tökéletes a számára. Az A76 nem egy futószalag, ahol megpróbálják a legtöbb látogatót kiszolgálni. Itt a levegő telítve van a különleges férfias erő, a bőr, a fa és a kézműves sör hangulatával. A létesítmény keresztezi egy szépségszalon és egy klub légkörét, ahol kizárólag csak a férfi közönségre koncentrálnak. Itt az erősebbik nem elegáns frizurához vagy rendezett arcszőrzethez juthat, ráadásul egy frissítő fejmasszázs közben pihenhet vagy egyszerűen cseveghet a törzsvendégekkel.