kA zuhanásgátlás számos munkaterületnek legalapvetőbb szempontja. Egy munkáltatónak kötelessége a munkásainak biztosítani a megfelelő védőeszközöket és ezek közé tartozik a biztonsági heveder is.

Ma már teljes szett is beszerezhető, zuhanásgátlóval, kötéllel és magával a hevederrel, de külön-külön is vásárolhat bármikor ilyen védőfelszereléseket. Cégünk a Portwest ellenőrzött és megbízható biztonsági heveder modelljeit értékesíti Magyarországon, amit a földrajzi korlátok megszűnésével online meg tud rendelni bárhonnan és bármikor.

Mielőtt kiválasztaná az ideálist, olvasson utána, hogy pontosan milyen munkavégzésre ajánlják! Eltérések lehetnek ugyanis a függőleges munkavégzéshez ajánlott és a tetőfedéshez alkalmas biztonsági heveder típusok között.

Ugyanez érvényes az oszlopokon végzett munkák esetében is, hiszen nem ugyanaz a modell alkalmas rá, mint például a hegymászó-oktatásnál. Ha szükséges, szerezzen be megfelelő csúszásgátló cipőt is, valamint fejvédő sisakot, arcmaszkot, mártott kesztyűt!