Van egy viszonylag nagyobb műhelye, ahol állandóan szenved a takarítással, mert sohasem érzi azt, hogy teljes volna a tisztaság? Valószínűleg rossz úton járt eddig, ami az erre alkalmas eszközöket illeti, ugyanis az ipari porszívó végezheti el csak a tökéletes munkát.

Válassza a Szerszámoázis webshopban kapható Hitachi kivitelt, ami speciális rozsdamentes INOX tartállyal, beépített porszűrővel rendelkezik!

Az egyébként is nagy hatékonyságú ipari porszívó teljesítményét tovább növeli a száraz-nedves szívótulajdonsága is. Nemcsak a padlófelületeket tarthatja ezek után maximálisan tisztán, hanem a szőnyegek és az egyéb kárpitanyagok sem úszhatják meg szárazon. Otthoni használatra is kitűnő ez a remek masina.

Takarítsa ezentúl az autója belsejét is az új szerzeményével! Az ipari porszívó kapcsoló automatikával is el van látva, így még könnyebb és praktikusabb a mindennapi alkalmazása. Látogassa meg a honlapot, nézzen szét a webáruház felhozatalában és döntsön az igényeinek leginkább megfelelő típus mellett!