Az okostelefonok kizárólag megfelelő töltöttségi szinten tudnak funkcionálni. Az iPhone gyorstöltő többféle kivitelben van jelen. A kategórián belül, talán az egyik legnépszerűbb darab a blitzwolf.shop webáruházban is forgalmazott BlitzWolf BW-PL3 Dual USB 36 W-os teljesítményű hálózati iPhone gyorstöltő, aminek esetében a Quick Charge 3.0 segítségével nulláról legalább 80 százalékosra való feltöltöttséget 35 percen belül el lehet érni.

Dupla porttal van felszerelve a 65 W BW-S18 jelzésű modell, ami a GaN technek köszönhetően sokkal nagyobb kapacitású és a hőtermelése is alacsonyabb. A 3 portos BW-PL2 fajtával 3 készülék is tölthető egyszerre 30 W teljesítménnyel.

A BW-PL5 4 porttal van ellátva, az Apple eszközöket ugyanolyan protokollal tölti, mint a hagyományos iPad töltő, valamint kompatibilis a nem gyorstöltésű eszközökkel is, azáltal, hogy ezeket lassan fogja árammal ellátni. Mindegyik iPhone gyorstöltő minőségi darab, a kínálatban pedig mindenki rátalál arra, amelyiket ideálisnak véli.