Már az ókorban is ismertek voltak az achát kristály pozitívumai, így ha valakihez került belőle egy darab, azt igen nagy becsben tartotta. A kő az Achates folyóról kapta a nevét, ami Szicíliában található és Caius Plinius római polihisztor feljegyzései alapján úgy tűnik, hogy legelőször itt bukkantak rá. Az achát karkötő számos színben pompázhat, a barna és szürke árnyalatoktól kezdve egészen a fehérig.

Az achát karkötő önbizalmat, nyugalmat és kiegyensúlyozottságot nyújt a viselőjének, segíti a bölcs döntéshozatalban, valamint az apró örömök értékelése is megerősödjön. Cégünk több éve forgalmaz már gyöngyé csiszolt ásványokból készült ékszereket, amelyek egytől-egyig kézzel készülnek és díszdobozban érkeznek házhoz.

Az achát karkötő jól mutat minden olyan nő csuklóján, aki szívesen öltözködik elegánsan, például szoknyát viselve. A kortalan kiegészítő kiváló ajándék is, így érdemes kipuhatolni, hogy szeretteink milyen csillagjegyűek, milyen színeket viselnek szívesen vagy milyen testi-lelki panaszokat észleltek magukon. Ezek fényében a választás is egyszerűbb!