Az élet mindenkinek tartogat meglepetéseket, kihívásokat, a kérdés pedig csak az, hogy milyen módon igyekszünk ezeket leküzdeni, megoldani, vagy tudunk azokkal együtt élni. A jelenlegi társadalomban teljesen érthető, ha minden baj okaként a pénz, vagyis inkább annak hiánya van feltüntetve. Pontosan ez történik a Cseles csajok című sorozatban is. A sztori alapja teljesen adott, ami voltaképpen bárkivel megeshet. Rossz házasság, válás, ápolásra szoruló kisgyermek. Mindezekhez társul a kevés fizetés, a kiszolgáltatott helyzet, amiből nem igazán van kiút.

A Cseles csajok sztárjai ugyanakkor teljesen egyedi utat választanak ahhoz, hogy sikerüljön leküzdjék a problémákat. Nem hitelért folyamodnak, hanem pisztolyt ragadnak, bár csak játékfegyvert és úgy gondolják, belefér egy áruházi rablás a dologba. Szerencsére nincs túszdráma, mondhatni minden simán megy, de a meglepetés csak ezt követően következik be. A Cseles csajok olyan kiváló sorozattá avanzsált a népszerű filmkészítő portálon, ami megragadta a nézők fantáziáját, így jelenleg sokadik évadját éli a sorozat.

A Cseles csajok valóban szórakoztató sorozat

Visszatérve kicsit a rablásra, a csajok hazatérve azt tapasztalják, hogy a zsákmányuk sokkal több, mint arra számítani lehetett. Voltaképpen úgy néz ki az asztalra kirakott pénz tömege, mintha nem egy szupermarketet, hanem bankot vagy kaszinót rámoltak volna ki. Természetesen ez nem szegi kedvüket abban, hogy minél hamarabb elköltsék az összeget, gondolván ezzel, hogy végre sínre teszik az életüket. A kezdeti lelkesedés ugyanakkor alábbhagy, amikor kiderül, hogy a helyi maffia spórolt vagyonának kelt lába.

A Cseles csajok ekkor kezd igazán nagy fordulatot venni, miközben megőrzi vidám jellegét a történet, ugyanis a cél első lépésben a szórakoztatás. Természetesen, ha kicsit jobban szeretnénk belelátni ebbe a kivételes történetbe, még mielőtt a Netflix előtt ragadunk, akkor a colore.hu webfelületen megtekinthetjük a sorozat előzetesét és egy részletesebb írást, ami jó eséllyel felkelti az érdeklődésünket.