Kitűnő végeredményt érhetünk el az italok és koktélok ízesítése tekintetében, hogyha ezt a terméket választjuk. A Monin szirup igencsak népszerűnek számít a profi mixerek körében, hiszen teljesen egyedi ízvilágot alkothatnak a segítségükkel.

A megszámlálhatatlanul sokféle ízesítés sajátos kompozíciók megalkotására kínál lehetőséget. Kipróbálhatjuk, hogy milyen párost alkot például a mogyoró és a mézeskalács, de belekóstolhatunk a csokoládé és cseresznyepüré egyedi kombinációjába is.

Mindezt hozzákeverhetjük a kedvenc nyári koktélunkhoz és máris lenyűgöző ízkavalkádot kapunk. Számos receptet elleshetünk az internetről, amelyeknek a megvalósítása gyerekjátéknak számít, a Monin szirupoknak köszönhetően.

Bizonyos ízű Monin szirupokkal, mint például vanília, Brownie, akár a kávét is feldobhatjuk. Mivel kitűnő alapanyagok felhasználásával készül, ezért a Monin szirupok esetében elfelejthetjük a mesterségesnek tűnő ízeket. A prémium összetevőknek köszönhetően, alkoholos és alkoholmentes finomságok elkészítésére egyaránt alkalmas.