Érdekes interaktív játékok és óriási választék várja,az okosjatek.hu oldalon. A természetes anyagokból készült fajátékok és a játékbolt Budapest sok más terméke segít megoldani a sürgős kérdést: “Mit vegyen a gyereknek?” A baba az egyik legnépszerűbb árucikk az egy éves és annál idősebb lányok körében.

A pónik évek óta vezető szerepet töltenek be a 3-7 éves lányok részére történő megrendelések között. A fiúknak kínált termékek széles választékában a Transformers részlegé a vezető pozíció. Itt könnyedén vásárolhat olyan egyedi ajándékot egy 3-10 év közötti kisfiúnak, amivel garantáltan nagyon sokáig fog játszani. A játékbolt Budapest kínálatában továbbra is érdekes ajándéknak számít a Lego.

De essen szó a csináld magad termékekről is! Bármely 5 évesnél idősebb gyerek könnyen és egyszerűen készíthet egyedi kreációt az online katalógusunkban bemutatott varrókészleteknek köszönhetően. A játékbolt Budapest puha játékainak pedig nemcsak a legkisebbek fognak örülni, de méltó ajándék lesz egy nagyobb gyerkőcnek is.