Szeretné megkérni a kedvese kezét, de nem tudja, milyen méretű ékszert vásároljon? Mi, a velekey-ekszervilag.hu webáruház lelkes csapatának tagjai, szívesen segítünk Önnek! Megértjük, hogy az egyedi igényeknek megfelelő jegygyűrű vásárlás valódi kihívást jelent. A választás pedig még nehezebbé válik, ha a vevő nem biztos abban, hogy melyik méret lesz a legjobb a kedvesének.

Természetesen a probléma legegyszerűbb módja a méretek tisztázása a jegygyűrű vásárlás előtt. Azonban, ha szeretné meglepni élete párját, akkor legalább nagyjából tudnia kell az által viselt gyűrű méretet. Szerencsére ezt többféleképpen is kiderítheti anélkül, hogy közvetlenül rákérdezne.

Ha a kedvese visel ilyen ékszert, még ha nem is a kezének gyűrűsujján, már akkor is szerencséje van. Egy profi ékszerész könnyen megállapíthatja az ideális méretet ez alapján, csak vigye be egy ékszerüzletbe. Abban az esetben, ha a jövendőbelije nem visel gyűrűt, a legjobb megoldás az lesz, ha a szüleinél kérdez rá a pontos ujjméretre. Így biztosan nem téved majd a jegygyűrű vásárlásnál.