Egy hangulatos kandalló egy olyan központi eleme lehet az otthonunknak, ami hosszú évekig biztosítja a meleget és a semmihez sem fogható érzetet, amit a lobogó tűz látványa nyújt. Fontos azonban, hogy a kandallóépítés a legjobb minőségű alapanyagok és eszközök felhasználásával történjen, tapasztalt szakemberek közreműködésével.

A Technical Kandalló saját fejlesztésű és gyártású kandallóbetétei a legjobb minősítésekkel rendelkeznek, emellett a 30 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek a tervezéstől a beépítésig végigkísérik a kandallóépítés menetét. A Budapest és üllői bemutatótermükben lehetőség van a kandallóbetétek, burkolatok megtekintésére és kipróbálására, amely nagyban segíthet a döntésben.

A cég által végzett kandallóépítés akár egy nap leforgása alatt is megtörténhet, a kandallóbetét és a kandallóburkolat függvényében. A szakemberek minden esetben személyre szabott megoldási tervet dolgoznak ki, amelyet 3D látványtervvel szemléltetnek, akár az egyedi elképzelések figyelembe vételével. A megrendelést, illetve a gyors és szakszerű beépítést követően garantáltan egy kiváló minőségű kandalló tulajdonosai leszünk.