A Mátra környéke az év minden hónapjában rejt magában olyan dolgot, amit kár lenne kihagyni. Elő a bakancsokkal, sílécekkel, bringákkal és tervezzük meg a felejthetetlen kirándulást több napra, a Mátra szállás lefoglalásával! A fantasztikus környezet adott, akárcsak a kellemes pihenésre alkalmas hely. Másra nincs is szükség! Csupán egy részletes listára, hogy mit szeretnénk felfedezni és máris kezedét veheti a pakolás.

A szobafoglalás nem lesz nehéz, ugyanis elég néhány kattintás a ketkerekvendeghaz.hu oldalon és a Mátra szállás vár minket. Ismerjük meg a helyet közelebbről egy virtuális séta alkalmával! Egyértelműen olyan barátságos hangulat fogad majd bennünket, amit gyakran szeretnénk átélni, így megeshet, hogy rendszeresen térünk vissza.

Egyértelműen olyan a táj, amit érdemes minden évszakban megcsodálni. Nem győzünk majd betelni a programlehetőségekkel és biztosak lehetünk abban, hogy a Mátra szállás jóvoltából, a gondtalan pihenés sem okoz majd problémát. Kerüljünk közelebb hazánk természeti csodáihoz, hiszen azok csak ránk várnak!