A bicikli egykor csak egy tekerhető kétkerekű jármű volt. Ez mára viszont rengeteget változott, amit legjobban a kerékpár bolt pazar felhozatala bizonyít. Régen ugyanazt a fajta biciklit tekerték a sima betonon és a göröngyös földúton egyaránt.

Természetesen ez okozott némi fennakadást. Manapság azonban már minden terepre megfelelőt választhatunk. Aki inkább a városban használná a járgányát, az erre megfelelőt vásároljon!

Aki pedig szereti kipróbálni magát a bicikli nyergében is, a járatlan utakon, annak a mountain bike változat lesz a megfelelő. A speedbike.hu webáruházban természetesen ezek többféle márka képviseletében, rengeteg színben, férfi és női modellben egyaránt jelen vannak.

Ha pedig a gyermeknek keresünk egy tuti bringát, akkor szintén jó helyen járunk, hiszen a kerékpár bolt ebben is jeleskedik és többféle méretű, megoldású, színű terméket tart a készletében. A budapesti Speed Bike bemutatóteremben több mint 3000 kerékpár várja az érdeklődőket és több mint 300 E-bike közül is lehet válogatni.