Sokan talán úgy gondolhatják, hogy az igazi minőségi kávézás élményéhez elengedhetetlen, hogy egész kávészemeket őröljenek frissen. Azonban ehhez kell külön egy daráló gép és magasabb árkategóriába tartozó kávégép is.

Pedig a mai modern kapszulás gépek és az elképesztően összetett ízű kávé pod már teljes mértékben felveszik a versenyt a társaikkal. Arra viszont érdemes odafigyelni vásárlás előtt, hogy minőségi alapanyagokat tartalmazzon. Ezt szem előtt tartva, egyszerűen nem lehet csalódni a végeredményben. A kávé pod használata hihetetlenül egyszerű és higiénikus. Továbbá, kevés helyet foglal a tárolása és maga a kávégép is. Meglepő, hogy már mennyi féle ízben lehet kapni. Azok is megtalálhatják az igazán hozzájuk illőt, akik az igazán erős és ütős aromájú kávét szeretik.

A különböző kontinensről származó kávészemek legjobb tulajdonságait sűrítik bele a minőségi kávé pod minden darabjába. Természetesen vannak lágyabb, kicsit krémes és gyümölcsös árnyalatúak is. Rendkívüli aromájukba egyszerűen bele lehet szeretni.