A bolhák, szúnyogok, kullancsok és még bizonyos lepkefajok is csak arra várnak, hogy jó nagyot kortyolhassanak a kedvenceink véréből. Természetesen nem tartják távol magukat az embertől sem, de nekünk mégis egyszerűbb a védekezés, ellentétben a négylábú szőrmókokkal, amelyek még csak szólni sem tudnak, ha baj van. Ezért érdemes a megelőzésre fektetni a hangsúlyt az Advantix spot on igénybevételével.

Ez a készítmény egy úgynevezett repellens hatást vált ki, ami a kórokozók táplálkozására fókuszál. Egyszerűen szólva elveszi azok kedvét az evéstől, ezzel megakadályozva, hogy fertőzéseket vigyenek át. Az Advantix spot on cseppentő oldat révén, a kezelés néhány másodpercet vesz csak igénybe és egy teljes hónapon keresztül garantálja a biztonságot.

Természetesen véletlenül sem szabad elfelejteni a megismétlését, mert csakis ilyen körülmények között látja el a fő funkcióját. Az Advantix spot on részletes termékleírását megtaláljuk a barzoo.hu weboldalon és igény esetén a megvásárlása sem okoz problémát. Csak pár kattintás és hamarosan házhoz érkezik az igényelt mennyiség.