Bár az idei évben nem robbant úgy be a tavasz, mint eddig és csak lassan emelkedik a hőmérő higanyszála, de árt időben felkészülni arra, hogy elviselhetetlenné válik hamarosan a hőség a lakásban. A Rcool klíma ettől óv meg bennünket, valamint gondoskodik a friss levegő beáramoltatásáról. Fontos ugyanis, hogy ne csak hűvös legyen a szobában nyáron, hanem a frissességre ugyanúgy lehessen alapozni.

Sajnos az ablaknyitáskor gyakran por és más szennyeződések szállhatnak be a helyiségekbe, amit jobb elkerülni. Az Rcool klíma erre a célra kiválóan alkalmas. A mosható filter, valamint egyedi szőrbetét révén megelőzi a kellemetlenséget okozó részecskék beáramlását. A zárt helyiségekben ugyanakkor előfordulhat, hogy nagyon megnövekszik a levegő páratartalma.

Ennek mérséklésére bőven elég egy gombnyomás az Rcool klíma jóvoltából. A kényelem magas foka biztosítható ezen készülék bevetésével. A költségeket illetően, a megtérülés garantált rövid időn belül. A teljesítmény tartomány a megtakarításban és környezetkímélésben ugyanúgy élen jár.