A fürdőszoba egyik nélkülözhetetlen része a WC. Itt fontos szerepet játszik az, hogy milyen kialakítású és öblítésű. Egyik kedvelt forma a mélyöblítésű WC gyakran megtalálható a házakban, nagy előszeretettel gyártják a cégek is. Népszerűségét annak köszönheti, hogy mindig víz alatt van a tölcsér, így szag-gátló funkciót is betölt, valamint nehezebben ragad meg rajta a szennyeződés.

Nagy választékot foglal magába, így például megemlíthető többek között az Alföldi Melina Kombipack mélyöblítésű WC, ami hátsó kifolyású megoldással rendelkezik. Fehér színű és csavarozással felszerelhető a padlóra. Monoblokk kerámia árnyékszék, ami tartalmaz 1 darab 2 nyomógombos öblítő szerelvényt.

Az öblítőtartály normál mázfelületet kapott. Az öblítéshez szükséges vízmennyiség 3/4,5 liter. Fellelhető ugyanakkor az Alföldi Mollis mélyöblítésű WC, ami kerámia és falra szerelhető. Clean Flush vagyis új öblítési technológiával rendelkezik, hátsó kifolyású. Fehér színű, szereléséhez speciális tartó és öblítő szerelvényt szükségeltetik.