Színes, rugalmas és nagyon szórakoztató a játék, amikor előkerül a gyerekszobából. Önfeledt szórakozást biztosít a habszivacs puzzle az egészen kicsiktől a nagyobbakig, akik akár építhetnek is a segítségével, mivel különféle alakzatokat is ki lehet rakni, az ötletes kivitelezésének köszönhetően.

A habszivacs puzzle mintázata szintén említésre méltó. Színes ábrák díszítik a különböző elemeket, amiket összerakva egy egész történetet kapunk.

Akár saját történeteket is kitalálhatnak a gyerekek a habszivacs puzzle kirakása közben. Megdolgoztatja a fantáziájukat és fejleszti a képzelőerejüket, nem mellesleg jót tesz a kézügyességnek is.

Egyszerű anyagból készül, kedvező áron beszerezhető és szinte garantált, hogy minden csöppség imádni fogja. Nem törik és nem görbül el, hiszen rendkívül strapabíró. A tisztításához nincs szükség másra, mint egy egyszerű nedves rongyra, ezért akkor sincs baj, ha véletlenül ráömlik az esti kakaó. Amennyiben nincs habszivacs puzzle, akkor mindez a szőnyegen landolna, ezért mindenképp előnyös a használata.