Egy kisgyermek nagyon komoly kihívások elé állíthatja a szüleit. Például, amikor evésről van szó, máris láthatjuk, hogy mekkora ramazurit tud csapni a csöppség. Számára ez a feladat még egy teljesen új élmény, amit olykor nagy tehernek, máskor pedig szórakozásnak él meg. A feladat kivitelezését mindenképpen képes megkönnyíteni egy minőségi baba etetőszék. Ennek a terméknek a célja, hogy stabil felületet képezzen a lurkónak, valamint a szülők dolgát megkönnyítse. Fontos a kényelem és biztonság egyaránt, amit a Pindurka Bababolt termékei garantálnak.

Ennek megfelelően sok baba etetőszék el van látva dönthető támlával, valamint biztonsági övvel, aminek a bekapcsolásával elejét vehetjük, hogy a felszolgált finomság végül a kicsi szájába, ne a földre kerüljön. Az sem mellékes, hogy esetenként a falatozás után a csöppség még eljátszik a baba etetőszék kényemében, így szabadidős tevékenységekhez is alkalmas kell legyen. A görgőkkel ellátott kivitelek egyszerűen mozgathatóak, valamint kapható összecsukható baba etetőszék, amit bárhová magunkkal vihetünk. Fából és műanyagból egyaránt készülnek stramm kivitelek.

Érdekes találmány az etetőcumi

Gyakran jelent problémát a kicsiket rászoktatni valamilyen új ízre, amit eddig még nem ismertek. Olykor az újdonság varázsa az, ami miatt idegenkednek ettől, de ez a probléma mostantól egyszerűen áthidalható az etetőcumi rendszeres alkalmazásával. A Pindurka Bababolt nagyon érdekes termékéről van szó, aminek a lényege, hogy a rágcsálás és szívogatás közben új aromákkal ismertethetjük meg a csöppségeket és mindezt úgy, hogy számukra se legyen terhes.

Az etetőcumi a hagyományos változathoz hasonlít, azzal a különbséggel, hogy a belsejébe elhelyezhetőek különféle ételdarabok. Kerülhet bele gyümölcs, zöldség, de még hús is. A lyukacsos kialakítás révén, az ízek könnyedén átszivárognak rajta és így megismerkedik ezzel az ifjú szervezet. Az etetőcumi hasfájás megelőző szeleppel van ellátva, továbbá nagyon egyszerűen tisztítható. Gyakran megfelel a fogzás fájdalmainak enyhítésére, így egy igazán sokoldalú termék.