Minden sporthoz megvannak a megfelelő ruházati cikkek és lábbelik, amelyek ideálisak az adott mozgásformákhoz. Pontosan ilyen a kosárcipő, ami segít stabilizálni a lábakat. Természetesen érdemes márkás és színvonalas darabot választani, ami minden helyzetben megállja a helyét, ráadásul sok éven keresztül problémamentesen viselhető a sportoláshoz.

A madeinpapp.hu webáruház kínálatában szereplő Nike Air Max Impact 3 férfi kosárcipő jó döntés, mert az érzékeny párnázata megkönnyíti a kemény leszállást, öntött sarokbilincse és kettős hevederes rendszere kombinálja a könnyű, rögzített érzést. A párnázott gallérja a bokán keresztül kényelmet és támogatást nyújt. A lábbeli biztosítja a komfortérzetet az edzések ideje alatt.

Akkor is célszerű beszerezni, ha csak néha sportolunk, kosarazunk, ugyanis a kosárcipő a mindennapokban is jó szolgálatot tesz. Modern designja pedig igencsak tetszetős, kirándulásra, a szabadidő kellemes eltöltéséhez egyaránt ideális a Nike kosárcipő, amiben soha nem fájdulnak meg a lábak.