Amikor nem kifejezetten csak a látvány, hanem a hatásfok is fontos, akkor kerülnek előtérbe az olyan speciális tűzterek, amelyek komoly technikai hátérrel rendelkeznek. A vízteres kandalló kimagasló teljesítménnyel van ellátva, valamint TÜV minősítéssel. Könnyedén ráköthető központi fűtésre, aminek hála a lakás jelentős részét ellátja meleggel.

Természetesen a pontos kiválasztást csak helyszíni felmérést követően érdemes elvégezni. Rendkívül stílusos és nagyon vonzó látványt nyújt a működése. Mindenképpen szerencsés, ha a helyiség egy frekventált pontjára kerül, hogy azonnal minden szempár rászegeződjön. A vízteres kandalló magyar gyártmány.

Professzionális technológia keretében, prémiumminőségű alapanyagok felhasználásával születik meg. Az egyedi választék személyesen is megtekinthető, valamint a kandallos.hu online bemutatótermében szintén felfedezhetjük a stílusos formavilágot. A vízteres kandalló részletes műszaki paraméterei pedig segíteni fognak az optimális teljesítmény megtalálásában. Ettől kezdve a többi már gyerekjáték.