Ön is már régóta álmodozik a tökéletes pulóver megalkotásáról, azonban sehol sem találja a kellő alapanyagokat hozzá? A nordfonal.hu webshop kínálatában megtalálható minden, legyen az akár egyedi gomb, fonalkülönlegesség, vagy éppen kötőtű számláló.

A kapcsolás funkcióját képviselő tárgy pedig fontosabb feladatot tölt be, mint azt elsőre gondolnánk. Ugyanis sokan úgy tartják, hogy nemcsak a kötésmintának kell teljesen tökéletesnek lenniük, hiszen a végeredményhez és az összhatáshoz maradéktalanul hozzájárul a gomb formája, színe és mintája is. A már fentebb említett weboldalon rendkívül széles választékban találhatjuk meg a kiegészítőket. A teljesen hagyományos színű és formájú darabok között, olyan különlegességekre bukkanhatunk, mint a DROPS szív formájú piros gomb. Ez a kiegészítő tökéletesen alkalmas lehet egy rózsaszín és fehér kötött gyermeknek való pulcsihoz. A fiatalabb korosztálynak elnyerheti még a tetszését a báránnyal vagy virággal ellátott fajta is. Amennyiben elegánsabb kötött darabra keresünk gombot, érdemes elgondolkodnunk a DROPS gyöngy példányán.

Nagy divatnak számít az úgynevezett hipszter stílus, aminek elengedhetetlen példánya a hosszú kötött pulóver. Természetesen itt sem mindegy, hogy melyik gomb mellett tesszük le a voksunkat, hiszen passzolnia kell a ruhadarabhoz. Ehhez főként az Inka, a Kókusz, a Cédrus, a Bölény szarv vagy éppen a Szabálytalan példányokat ajánljuk. Utolsósorban fontos megemlítenünk, hogy a méreteket is roppant fontos figyelembe venni az esztétika érdekében.