Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás. Ami a kültéri lámpa választékot illeti, szinte ugyanez érvényes rá. Ahány ház, annyi fajta lámpa. Különféle stílusú és anyagú lámpák közül választhatnak az érdeklődők a webáruházunkban. Az UV álló műanyagtól kezdve, a festett fémen át a rézből készült lámpákig, minden megtalálható.

Változatosak a színek, formák, alapanyagok. Számos kültéri lámpa mozgásérzékelővel is el van látva, ami gyakori kívánság a vásárlók részéről. Ezzel a megoldással egyszerűbb elérni a bejárati ajtóig, anélkül, hogy tapogatózni kellene az udvaron. Arról nem is beszélve, hogy biztonsági berendezésnek sem utolsó, hiszen ha mozgásra felkapcsolódik, nem szívesen tartózkodnak illetéktelenek a sugárzó fényben. Udvari világítást biztosító kültéri lámpa is megtalálható a választékban.

Falba és járdába, illetve mellé süllyeszthető fények szintén felsorakoznak, amelyekkel diszkrét, de kimagasló erősségű fény varázsolható az udvaron. Egyeseknek arra van szükségük, hogy épp csak jelezzenek a lámpák, viszont mások nagyobb területet bevilágító kandelábereket telepítsenek a kertbe.