Akik rendszeresen utaznak vagy most készülnek vakációzni, tisztában kell lenniük a légitársaságok szabályaival. A WizzAir kézipoggyász például ingyenesen felvihető a repülőgépre, hogyha nem lépi át a 40 cm nagyságot. Ebbe a méretben belefér egy kézi vászontáska, egy hátizsák vagy sporttáska. A választás tőlünk függ.

Vannak, akik a hátizsákot részesítik előnyben, míg mások inkább a válltáska mellett teszik le a voksukat. Ezek a táskák elférnek az Ön előtti ülés alatt, így nem kell sem feladni, sem később fizetni utánuk. A választék igen széles, mind színben, mind anyagban. Célszerű olyat venni, ami nem koszolódik, hiszen huzamosabb ideig le fogjuk tenni a földre.

A WizzAir kézipoggyászok nagyjából 3000 Ft-tól vásárolhatóak meg, ami igazán csekély összeg, ha arra gondolunk, hogy több utazás alkalmával is felvihetjük magunkkal. Válasszunk jó minőségű kézipoggyászt, amelyik strapabíró, hogy hosszú évekig használhassuk, és mindig tartsuk észben a megadott méreteket, hogy elkerüljük a büntetést!