A városi forgalomban sem mindegy, hogy mit viselsz bringázás közben. Például a lenge darabok balesetveszélyesek tudnak lenni. Amennyiben nagyobb távolság megtételére vagy sportolni készülsz, érdemes beszerezni a kerékpáros ruházat szükséges darabjait.

A speedbike.hu webáruházban a biciklik és az alkatrészek mellett, széles választék vár a kerékpáros ruházat kategóriában is. Ezek a termékek különleges anyagból készültek, annak érdekében, hogy maximálisan tudják biztosítani az egyedi komfortérzetet, mindenféle időjárási körülmények között.

Az aláöltözet közvetlenül a bőröddel érintkezik, fellelheted a térd- és lábszármelegítőket, az ujjatlan felsőrészeket, a nadrágokat, amelyek mind elasztikusak és kényelmesek.

A felső öltözékek között keresd a pólókat, a pulóvereket és a kabátokat. Sok más kiegészítőt vehetsz még magadnak az alap kerékpáros ruházat mellé, mint amilyenek a testi épségedet megőrző bukósisakok, a kesztyűk, a cserélhető filterrel ellátott maszkok, komplett mezek, sapkák és szemüvegek.