A táskák és pénztárcák világában számos világmárka van jelen ma is a piacon, amelyek évről-évre alakítják a divatot. Hosszú ideje fennálló töretlen népszerűségük bizalmat sugároz a vásárlók felé. Ebbe a kategóriába tartozik bele az igazi mestermunka is, a Guess pénztárca.

Jellegzetes egyedi mintáit és formáit már messziről be lehet azonosítani. Ezek az elképesztően gyönyörű kialakítású pénztárcák rögtön belopják magukat az ember szívébe. A Guess pénztárca minden kicsi része kiemelkedő minőségű alapanyagból készül. A végletekbe menően aprólékos munkával kialakított különleges formatervezés jellemző a márkára.

A különböző kialakítású és színvilágú Guess pénztárca modellek közül mindenki megtalálhatja az ízléséhez leginkább illeszkedőt. Időtálló jellemvonásainak és minőségi alapanyagainak köszönhetően örök darabja lehet bárki gardróbjának. Mindezeken túl, ezek a pénztárcák nemcsak a kinézetükkel hódítanak, hanem rendkívül hasznosak is. Minden apró zseb úgy van kialakítva, hogy kézenfekvő legyen a használata.