Ahogy a nevéből is rá lehet jönni, az Ablakos cég egy olyan vállalkozás, amelyikhez bátran lehet fordulni, amikor a nyílászárók cseréjéről van szó. A sikerük annak köszönhető, hogy az ablakcsere legapróbb részeit is egy profi szakember végzi, akinek a kisujjában van a tudomány.

Számos városban garantálja ezt a szolgáltatást a vállalat. Hogyan is történik az ablakcsere, ha esetleg ezt a csapatot választja a ház, lakás tulajdonosa. Első lépés ugye a helyszínre szállítás. Az ablakok legyártását követően, a megadott címre viszik az új ablakokat a mesteremberek, nyilván csakis időpont egyeztetés alapján.

Egyértelmű, hogy az ablakcsere sikere attól is függ, hogy milyen állapotban érkeznek ki a produktumok. Ezért is van az, hogy az Ablakos termékeket nagy gonddal szállítják a munkatársak annak érdekében, hogy a műanyag ablak tok- és szárnyrésze is teljesen karcmentes maradjon.

Erről az erős fóliacsomagolás és a profilra ragasztott védőfólia gondoskodik. Ezt követi az előkészítés és a régi ablak kibontása. Az ablakcsere ezen részénél a kollégák nagyon figyelnek a tisztaságra és arra, hogy a fal ne sérüljön.