A repülőgépes városnéző túra látványos program, ami rendkívül izgalmas és csodálatos kilátást nyújt. Ezért egy különleges alkalmat a levegőbe emelkedve is megünnepelhetsz. Eljegyzés, diplomaosztó, házassági évforduló vagy születésnap? Melyik alkalmat szeretnéd megünnepli a felhők felett? A sétarepülés egyszerűen tökéletes ötlet, mint különleges ajándék. Szeretnél városnéző sétarepülésre menni? Velünk már alig 20 ezer Forintért valóra válthat ez az álmod, ha egy 15 perces őt mellett döntesz.

Tudnod kell azonban, hogy a látványosság ára a helyszíntől és a sétarepülés hosszától függ. Kínálatunk számos időtartam változatot és olyan városokat tartalmaz, ahol a felszállás lehetséges, így könnyen meghatározhatod a sétarepülés időtartamát és a Neked megfelelő helyszínt. Talán egy nagyobb társasággal szeretnél felszállni? Személyenként kedvezőbb árat kapni? Akkor válassz többszemélyes opciót és élvezzétek együtt a fenséges kilátást madártávlatból! Amint látod, nálunk semmi sem lehetetlen!

Gödöllői repülőtér nincs messze a város központjától

A városnéző repülés olyan ajándék, ami csodálatot és izgalmat kelt, valamint a szokatlan kilátás miatt, felejthetetlen emlékeket nyújt. Egy ilyen ajándék számos alkalomra lehet páratlan meglepetés és még csak messzire sem kell menni érte. Gödöllői repülőtér kifutópályáról is van lehetőség a felszállásra. Kinek ajándékozhatuk városnéző repülést? Először is a légi sportok szerelmeseinek. Másodszor, bárkinek, aki még soha nem ült repülőgépen és szeretné megtapasztalni ezt az egyedülálló érzést.

Harmadszor pedig mindenkinek, aki egy felejthetetlen kalandot szeretne átélni és a környező tájat új szemszögből látni. Gödöllői repülőtérről indulva mindez megadatik. Ez egy könnyű repülőgéppel történő izgalmas kaland az égben, aminek során a kedvezményezettnek lehetősége lesz megismerni a gép felépítését és a vezetésének elveit is. Gödöllői repülőtérről felszállva, a festői hazai tájak madártávlatból nézve kellemes, esztétikai benyomásokat nyújtanak és sokáig megmaradnak az emlékezetben.