Az emberek nagy része a modern formatervezést kedveli, míg mások beérik a hagyományos, ám kényelmes megoldásokkal. A Cruiser kerékpárok váza kissé hosszúra sikeredett, ami egy olyan megjelenést ad a biciklinek, amire sok ember felkapja a fejét. Az eredetileg tengerpartra tervezett modellek úgy lettek kialakítva, hogy kényelmesen tehessünk meg hosszabb távokat, pont ezért tökéletesek a nyaralásokra és az ott eltöltött városnézésekre.

Az 1970-es években az amerikai partokon csak ezt a fajta biciklit lehetett látni. Ha mi is szeretnénk egy csipetnyi Amerikát becsempészni az életünkbe, akkor szerezzünk be egyet a Cruiser kerékpárok közül!

A jó minőségű kétkerekű mondhatni aranyat ér, főleg akkor, ha nem szeretnénk tömegközlekedést használni és egy napsütéses délutánon nincs kedvünk a volán mögé ülni. A bicikliket akkor fogjuk igazán élvezni, hogyha a jó minőség végig elkísér minket, ritkán kapunk defektet és a szerelőt sem kell minden héten látogatni.

A városi sétákhoz a Cruiser kerékpárok tökéletes választást jelentenek, a külsejük mellé persze megbízhatóság és minőség társul. Az egyenes hát kialakítás hozzájárul, hogy órákig tekerjünk a betonúton. Választhatunk olyan modelleket, amelyeknek sárvédővel és csomagtartóval rendelkeznek, hogy a bevásárlást is elintézzük így. A Cruiser kerékpárok sokkal felkapottabb a hölgyek körében. Nem meglepő, ha valamelyik boltban találkozunk egy hasonló utánzattal, de ha igazi élményre vágyunk, akkor szerezzük be az eredeti darabot! A bikelife.hu oldalon már 70000 Forinttól megvehető.