A tél végével elérkezik egy olyan új időszak, ami örömöt és melegséget képes csempészni a szívünkbe. Bár a hőmérséklet is elkezd kicsit enyhülni, de még távol áll attól, hogy az éjszakákat nagykabát nélkül töltsük el a szabadban, de még a teraszon sem mellőzhetőek a vastag ruhadarabok. Szerencsére van rá megoldás, hogy kedvezőbb környezetet teremtsünk a speciális hősugárzó rendszerek révén.

Ezekre minden esetben számíthatunk, csak gondoskodnunk kell az optimális elhelyezésükről. Választhatunk az elektromos és gázüzemű kivitelek között, amelyek egyben nagyon dekoratívak lehetnek. A globero.hu felületén jó néhány hősugárzó várja a megrendelésünket.

Még nem késő most sem beszerezni azokat, ha kellemes körülmények között szeretnénk a szabad ég alatt eltölteni némi időt, mellőzve a didergést. Stílusát tekintve a Stelvio gázüzemű gomba hősugárzó igazán kivételes. Fekete és ezüst színben is elérhető. Az időjárás viszontagságait könnyen elviseli. Az üzembe állítása gyorsan megoldható és már élvezhetjük is a hősugárzó által létrehozott kellemes meleget.