Egy jól elkészített zászló nemcsak szép és látványos színfolt lehet szinte bármilyen környezetben, hanem komoly üzenetet is hordozhat. Bármennyire is tökéletes legyen egy zászló, az üzenete csak akkor ér célt, ha a tervezés során az anyag, a szín és a minta mellett, a zászlótartó kiválasztására épp annyira gondos figyelmet fordítunk.

Egy megfelelően kiválasztott és elhelyezett zászlótartó adja ugyanis az egész kompozíció alapját. A különböző méretű és funkciójú zászlók különféle zászlótartó alkalmatosságokat igényelnek. Így tehát teljesen más típusú tartószerkezetben kell gondolkodnunk akkor, ha falra szerelhető kivitelt keresünk, mint amikor az asztalra tehető vagy padlóra, esetleg villany oszlopra szerelhető változatot részesítjük előnyben.

Az első és legfontosabb, hogy ki kell választani a zászló méretét. Ha ugyanis kisméretű zászlóról van szó, az asztalra tehető tartók emelhetnek annak fényén. Az asztali zászló elhelyezésére tartós és látványos, mégis elegáns ezüst vagy sárgaréz színű, teli vagy csavart talpú, asztalra tehető tartókat ajánlunk.

A nagyobb zászlók és hosszabb zászlórudak esetén nagyobb mozgásterünk van. Az egyik lehetőség a falra szerelhető típus, amely acélból készül és korrózióvédelemmel ellátott. Tehát rendkívül tartós, köszönhetően az alapozó réteg és egy fedőfesték réteg bevonatának.

Ez akár 1, 2, illetve 3 ágú kivitelben is elérhető. Másik lehetőség lehet a padlóra tehető zászlótartó. Kétféle, az idő vas fogának ellenálló típus közül választhatunk. Az egyik kifinomult és visszafogott műkőből, a másik pedig látványos, mégis elegáns sárgarézből készül, szintén 1, 2 és 3 ágú kivitelben. A harmadik lehetőség a villanyoszlopra szerelhető típus.

A nyeles zászló ebben az esetben egy fa vagy áttört beton villanyoszlopra is kihelyezhető. Ennek a típusnak rendkívül könnyű és gyors a felszerelése, illetve az eltávolítása, leszedése is. A kiváló zászlótartó tehát egyszerre esztétikus, tartós és funkcionális. A kínálatunkban csak ilyet találhat. Válogasson az igényeinek megfelelően!