A kemoterápiás kezelések végzése során a hölgyeknek hajhullással és sok esetben teljes hajveszteséggel kell szembesülniük. Ez nem kis probléma, hiszen a tükörbe nézve nem a megszokott külsőt látja az ember. A kemoterápiás paróka lehetőséget kínál arra, hogy ezt a nehéz időszakot könnyebben átvészeljék a betegek.

A 100 %-ig természetes hajból készült változatok nemcsak szépek, hanem kényelmesek is. Többféle méretben, kialakításban, valamint színben kaphatóak. A belső fejtető rész légáteresztő és bőrbarát anyagot tartalmaz. A kemoterápiás paróka hazánkban számtalan üzletben megtalálható.

Emellett a szalonok nagy többségében is fellelhető, ahol külön privát helyiségeket alakítottak ki, hogy az ügyfelek nyugodtan fel tudják próbálni a kiegészítőket. Ha ellátogat valamelyik szalonba, akkor bátran kérjen segítséget! A szakemberek megkönnyíthetik a döntést, hiszen az arc formájához illő darabot ajánlják Önnek. A kemoterápiás paróka igényli az ápolást. Ha nem megfelelően végzi el a teendőket, akkor a termék hamar tönkremehet.