Szlovákia Magyarország közeli szomszédja és a bár a két ország nyelve nagyban eltér, de a nemzetek mentalitása igencsak hasonló. A szomszédok nyelvét körülbelül 6 millióan beszélik, ami jó lehetőséget kínál arra, hogy az állampolgárok az Ön partnereivé válhassanak. A szlovák magyar fordító szívesen segít abban, hogy megkönnyítse a kapcsolatépítést.

A fordítóirodánk dolgozói készek felajánlani Önnek az írásbeli dokumentumok magas színvonalú fordítását. A szlovák magyar fordító kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a nyelvterületen, ezért nem félünk garantálni, hogy a szövegek elkészítésénél csak a legjobb minőségű szolgáltatást kapja a megrendelő.

A szakterületük kiterjed a fordítás változatos fajtáira, beleértve a vámáru nyilatkozatokat, a gyógyszerekre vonatkozó utasításokat, a vízumokat, a jogi dokumentumokat, a személyes okiratokat és még sok minden mást. Ha szűk határidőn belül van szüksége a megrendelés teljesítésére, a szlovák magyar fordító mindig képes lesz megtalálni az Önnek megfelelő lehetőséget.