A kandallóban lobogó tűznél nincs hangulatosabb látvány a hideg estéken. A kandallóbetét megválasztása viszont nem egyszerű feladat. Elsősorban azt kell szem előtt tartanunk, hogy a funkciójának maradéktalanul megfeleljen.

Hiszen olyan befektetésről van szó, ami egyszerű dekorációként túlontúl költséges lenne. Ha belegondolunk, hogy az egész ház fűthető vele, legalábbis rásegítés szintjén, akkor már nagyon tudjuk majd szeretni otthonunkban ezt a karakteres darabot.

Először is azzal legyünk tisztában, hogy kandallóbetét vásárlásán zárt tűzterű kandalló esetében gondolkodhatunk. Létezik nyílt kandalló is, aminek a hatásfoka fűtés szempontjából nem optimális, így otthonokban nem igazán népszerű.

A zárt égésterű kandallóbetét csoportosítható fűtésmód szerint, valamint az anyaga szerint. Mindegyiknek megvan a maga karakterisztikája, ami miatt szerethető és ami miatt pont azt a típust választja majd a vásárló. A mi dolgunk, hogy megfelelő információval lássuk el az ügyfeleinket, a minőséget pedig garantáljuk!