Lakásberendezés során nehéz lehet eldönteni, hogy milyen alapanyagú bútorokat válasszuk. A tömörfa dohányzóasztal szettként és külön is beszerezhető, amivel esztétikailag tudunk játszani az előszobában. Ez az anyag rendkívül tartós és mindig melegséget fog a helyiségbe varázsolni.

Színére tarkaság jellemző, ráadásul nehezen megmunkálható, így inkább olyan használati tárgyak készülnek belőle, mint az asztal, székek és kisebb bútorok.

A dohányzóasztal sok nappali elengedhetetlen része, ugyanis a vendégek azt fogják először észrevenni. A természetessége miatt könnyen tudjuk díszíteni és kombinálni más anyagokkal, így akár virágokat és természetes alapú dekorációt is tudunk rátenni.

Amennyiben valaki a tisztaság és a rend híve, úgy választhat fiókos modellt, ahová könnyen el tudja süllyeszteni az aktuális olvasmányát, tévékapcsolót és más apró tárgyakat. A tömörfa dohányzóasztal szinte minden stílushoz tökéletes illeszkedik, így megjelenhet a modern, letisztult falak mellett, de a loft képviselőjeként is.