A bőr felszínét gyakran érik különféle sérülések, főleg azon személyeknél, akik fizikai munkát végeznek. A jól bevált Leukoplast a sebek kezelésének nagymestere, amit hazánkban évtizedek óta ismernek és használnak. Legyen szó akár a legkisebb sérülésről, a seb védelmére minden esetben szükség van.

A minőségi Leukoplast révén, az ember biztosan el tudja látni a kisebb horzsolásokat, karcolásokat. Otthon és a munkában is könnyedén használható. Ugye a sérülés szinte akármikor megtörténhet. Ezért is jó, ha a munkahelyen és otthon is ott lapul az egyik szekrényben a Leukoplast.

A segítségével fájdalmak nélkül, gyorsan és nem mellesleg hatékonyan lehet szakszerűen ellátni a sérüléseket. Kevesen tudják, de ennek több fajtája is van. A Leukoplast gyors, hosszantartó tapadást és ez által biztonságos rögzítést tesz lehetővé. Tökéletesen beválik orvosi eszközök és kötések rögzítéséhez. A hordozófelülete speciális szövésű, bőrszínű viszkóz.

Jó tulajdonsága, hogy a levegő és a vízpára által átjárható, illetve vízlepergető adottsága is van. Ott van még a szintén sokszor használt Leukofix is, ami egy filmjellegű, minden esetben jól alkalmazható ragtapasz. Remekül beválik a sebkörnyék megfigyelésére. A kellék felülete minden irányban könnyen téphető és gyors, könnyed használhatóságot nyújt.

Azonnali segítségnyújtás a Perskindol gélnek köszönhetően

Sportolás közben bármikor meghúzhatja az ember a vállát, combját, vádliját vagy épp a bicepszét. A sérülés bekövetkezésekor jó, ha kéznél van a Perskindol gél, hiszen ez azonnal segíteni tud. Sokan választják a mentol tartalmú Perskindol Active Cool gélt. A hűsítő és fagyasztó hatásának köszönhetően egyből csökkenteni tudja a ránduláskor, húzódáskor, zúzódáskor fellépő duzzanat mértékét és csillapítja a fájdalmakat.

A várt hatás nem marad el, hiszen a gél sérült területre való felvitelekor egyből érezni lehet a jegeléshez hasonló effektet. A hideg hatására az erek az érintett részen összehúzódnak, így az érfalakon keresztül kevesebb folyadék szivárog a szövetek közé. Világos hát, hogy a Perskindol gél nagyon hatékony.