Napjainkban egyre több vállalkozás, valamint cég kerül előtérbe bizonyos iparágakban, hiszen mindenki törekszik a hírnevének nagyobb arányú növelésére. A Resideo éppen ilyen vállalat, ami már nemcsak külföldön, hanem hazánkban is rendkívül népszerűnek mondható. Az újításokból és egyedi találmányokból nincs hiány.

Főként az otthonokat veszik célpontba, azon belül pedig az okos rendszerek kiépítése és az ehhez kapcsolódó termékek gyártása a fő irányvonal. Természetesen köztudott, hogy nem egyszerű a piacra betörni, de a Resideo eddig igen jól halad ezen az úton. Az itthoni üzem fejlesztése is alátámasztja az erősödés mértékét.

A termékpaletta igazán széles spektrumon mozog, a biztonsági kamerák, a szén-monoxid és a füstjelzők, illetve a termosztátok mind a lakások belső tereit teszik biztonságossá és élhetővé. Ezáltal az életminőség is javul. A Resideonak sikerült megvalósítani azt, amit a kisebb társaságok csak remélni tudnak. Az egység, a folyamatos innováció és a felfelé ívelő előmenetel garancia a további sikerekre.