Mindenkinek fontos pillanat az életében a házasságkötés, hiszen így egyesül két fél és válik igazi egységgé. Éppen ezért, az esküvői előkészületek ideje alatt, kimondottan nagy hangsúlyt fektetnek a jegyesek az esküvői gyűrűk kiválasztására is.

Vannak, akik hivalkodóbb, míg mások szolidabb modelleket keresnek, mégis egy közös pont van: harmonizáljon egymással a két aranykarika. A Velekey Ékszervilág honlapján bárki meglelheti a tökéletes ujjravalót anélkül, hogy egy hatalmas tortúrán kellene átessen.

A kiszemelt modell lehet klasszikus arany vagy épp fehér, esetleg rozé árnyalatú. Némelyik változat női darabján kövek is találhatók, így helyettesíteni képes az eljegyzési gyűrűt.

A bicolor és tricolor változatok is nagyon népszerűek, ilyenkor bemetszések, hullámok dobják fel az adott esküvői gyűrűk felszínét. A cégünk a hagyományos domború arany karikagyűrűk mellett kidolgozott, kifinomult, vékony és vastag esküvői gyűrűk igen széles kínálatát bocsátja megtekintésre a nagy napra készülőknek. Válogathat kollekciók szerint is, igény esetén pedig, ingyen gravírozást is vállalunk.