Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor szeretne egy kicsit csinosabban kinézni, és inkább az alkalmi viseletet részesítené előnyben. Milyen kár, hogy magassarkú szandál nem létezik… vagy mégis? Szó szerinti magassarkú tényleg nincs, mivel az már egyenesen a zártcipő kategóriába tartozik, és kevésbé nevezhető nyári viseletnek.

Ha azonban szeretnénk magasabb szintre emelkedni, akkor a magas talp igenis a segítségünkre fog sietni. A telitalp sokkal kényelmesebb a tűsaroknál, ugyanakkor nagyon ízléses kinézetet ad a lábunknak, ráadásul nadrághoz és ruhához is tökéletesen illeszkedik.

A tervezők többféle modellt készítenek, így mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzolót, ami nemcsak színben, hanem alapanyagban is felér az elvárásainkhoz. A magassarkú szandál így kényelmes, alkalmi és igényes lesz, a munkahelyre, a hétvégi vacsorára és a kellemes sétára is felvehető. Nem kell többet félnünk a lábfájás miatt, hanem kihasználjuk a nyári szandálok előnyét. Mi ez, ha nem igazi divat-szabadság?