Vodkát nem mindenki szeret fogyasztani, a semleges íze miatt. Azonban, ha ezt a rendkívüli tiszta, üde aromájú szeszesitalt tudjuk, hogy miként kell fogyasztani, akkor máris élvezetesebb. Alapvető összetevői a rozs és az árpa, ami adja ezt a remek tisztaságot, a Beluga Vodka viszont juharsziruppal is párosul és valójában ennek tudható be az édeskés, ropogós, zamatos, kiegyensúlyozott íz-világ.

Ettől válik igazán különlegessé és élvezhetővé. A Beluga Vodka kóstolása közben a háttérbe szorított kifinomult maláta, ázott árpás íz-jegyek is előtörnek, így pedig már kellemes alkoholos ital lesz. Amennyiben szeretné kipróbálni ezt a karakteres és kifinomult vodkát, akkor mindenképp látogassa meg online boltunkat, ahol sok más minőségi ital mellett, ezt a fajtát is megtalálja.

A Beluga Vodka a legjobb, ezért tálalása behűtve vagy jégre töltve történik. Termékeink között limitált példányok és díszdobozban lévő változatok is találhatóak, poharakkal együtt. Ezek kiválóak ajándéknak is, legyen szó rokonokról vagy éppen munkatársakról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük