Vodkát nem mindenki szeret fogyasztani, a semleges íze miatt. Azonban, ha ezt a rendkívüli tiszta, üde aromájú szeszesitalt tudjuk, hogy miként kell fogyasztani, akkor máris élvezetesebb. Alapvető összetevői a rozs és az árpa, ami adja ezt a remek tisztaságot, a Beluga Vodka viszont juharsziruppal is párosul és valójában ennek tudható be az édeskés, ropogós, zamatos, kiegyensúlyozott íz-világ.

Ettől válik igazán különlegessé és élvezhetővé. A Beluga Vodka kóstolása közben a háttérbe szorított kifinomult maláta, ázott árpás íz-jegyek is előtörnek, így pedig már kellemes alkoholos ital lesz. Amennyiben szeretné kipróbálni ezt a karakteres és kifinomult vodkát, akkor mindenképp látogassa meg online boltunkat, ahol sok más minőségi ital mellett, ezt a fajtát is megtalálja.

A Beluga Vodka a legjobb, ezért tálalása behűtve vagy jégre töltve történik. Termékeink között limitált példányok és díszdobozban lévő változatok is találhatóak, poharakkal együtt. Ezek kiválóak ajándéknak is, legyen szó rokonokról vagy éppen munkatársakról.