Ha azt vesszük alapul, hogy milyen felhasználási területen van szükségünk vonalkód nyomtatóra, legyen az kiskereskedelmi, logisztika vagy gyártás, megannyi választékból tudunk rendelni a dunasp.hu oldalára kattintva. Itt egy helyen több nyomtató márkát találunk. Teljeskörű szakmai tanácsadással könnyen meg lehet találni a számunka megfelelőbb modellt. Ha kisebb címkéket szeretnénk, akkor elég az asztali címkenyomtató, ami kisebb tételben látja el a rá bízott munkát. Ha nagyobb méretet szeretnénk, akkor a közepes teljesítményű matrica nyomtatóra lesz szükségünk.

A nagyobb ipari teljesítményű címkenyomtató legjobb típusa a tekercses készülék, amelyet nagy kapacitásra terveztek. A hét mindennapján alkalmazható, és akár kilencezer etikett készítésére alkalmas. Az ipari nyomtató bírja a terhelést, a felépítése és a mechanikája teljes egészében fém anyagból készül, így jobban megvédi a berendezést a különböző külső hatásokkal szemben. A színes etikett címkenyomtató iránt is nagy az igény.

Létezik hordozható típusú címkenyomtató?

A mobil címkenyomtató bárhová vihető, kompakt kialakítása miatt népszerűbb termékcsaládnak számít, mint az asztali modell. Mobiltelefon segítségével Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül hozható működtetésbe. Annyira kicsi, hogy akár még egy övre is kényelmesen ráakasztható. Raktárakban előszeretettel döntenek a mobil etikett nyomtató használata mellett, ahol nem férne el egy hagyományos típus. Utazásnál kifejezetten hasznos lehet ez a készülék, hiszen nem foglal sok helyet.

Minden vállalkozásnál jelentősen megkönnyítheti a munkát, ugyanis a mobil matrica nyomtató használatával egyszerűbb lesz az iktatás, árazás vagy az azonosítás. Különböző ajándéktárgyak vagy személyre szabott borítékok is készíthetők a segítségével. A direkt termál etikett nyomtató fekete színt alkalmaz nyomtatásra, viszont a termál transzfer gépben színes festékszalag található. Ha most rendeljük meg az új nyomtató készüléket, akkor egy ingyenes szoftver tervező programot kapunk mellé ajándékba!