A harmonikus környezet megteremtése érdekében, rendkívül fontos figyelembe venni az összes belső berendezési tárgy kombinációját. Ezért a fürdőszobai lámpa visszafogott, egyszerű kell legyen, nem pedig művészi és hangsúlyos, mivel ebben a helyiségben minimális a díszítőelemek száma vagy egyáltalán nincs ilyen.

Ne felejtse el, hogy a világítóberendezésnek itt nem szabad kiemelkednie a belső tárgyak együttese közül, csupán háttérképként kell szolgálnia. Éppen ez az egyik oka annak, hogy manapság annyira divatossá váltak a geometriai alakú (például kerek vagy négyzet) fürdőszobai lámpák és a kisebb magasságú tömör szerelvények.

Az egyszerűségük azért is hasznos, mert univerzálisak és könnyen illeszkednek bármilyen színű belső térbe. Minden esetben felhívjuk a vásárlók figyelmét arra, hogy a fényforrásoknak nem kell pontosan a mennyezetre illeszkedniük. A fali fürdőszobai lámpák meglehetősen népszerűek és érdekesek manapság. De fontos, hogy a megvásárolt opciót úgy rendezzék el, hogy az egyenletesen világítsa meg az egész szobát.