A védőcipők fontossága nem számít újdonságnak. A munkáltatók az alkalmazottaknak olyan védelmi cipőket, bakancsokat vagy éppen szandálokat vásárolnak, amelyek megvédik a lábfejet és a lábujjakat a sérülésektől. Némelyik modell arra hivatott, hogy meleget vagy megfelelő szellőzést biztosítson a lábnak. A nyár közeledésével egyre fontosabbá válik a munkavédelmi szandál beszerzése, lehetőleg időben, hogy az elviselhetetlenül forró napokon, a több órán át tartó munkavégzés közben ne érezze kellemetlenül magát senki a lábbeliben.

Amennyiben valóban minőségi munkavédelmi szandál kínálatot keres, javasoljuk, hogy látogassa meg honlapunkat, ahol fekete, fehér vagy sötétkék színekben, persze többféle modell közül válogathat! Az ilyen típusú lábbelinél ugyanazok az alapvető tulajdonságok mutatkoznak, amelyek a téli cipőknél is adottak. A munkavédelmi szandál talpa ugyanis szintén csúszásmentes és olajálló, antisztatikus, rendszerint kétrétegű talpszerkezetből áll, ráadásul marha velúr bőr anyag felhasználásával készül. Ezeknek köszönhetően, a munkavédelmi szandál képes komfortos viseletnek megmaradni, a kimagasló lélegző képesség pedig megelőzi az izzadást és a gombásodást.

A különféle méretekben kapható szandálok ára is barátságos, ezért mindenképp javasolt tőlünk rendelni. Cégünk a lábbelik mellett, ergonomikus kialakítású, magas fokú védelmet nyújtó fejvédőket, kesztyűket és szemüvegeket is forgalmaz, ugyanakkor vásárlásra kínálja a Portwest kiváló munkaruháit, védőöltözeteit, nőknek és férfiaknak egyaránt.